Βιογραφικό εκπαιδευτή        Φωτογραφίες        Επικοινωνία
                    


Korinthos Dive Centre

Εκπαιδεύουμε αυτοδύτες σε όλα τα επίπεδα από Open Water Diver έως Dive Master πάντα στα πρότυπα της PADI.
Η θεωρητική διδασκαλία γίνεται στην αίθουσα και οι καταδύσεις στην παραλία Ιερατικής .

Παρέχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους και φυσικά τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό. Το κέντρο μας διαθέτει αίθουσα διδασκαλίας εξοπλισμένη με σύγχρονα εποπτικά μέσα όπως DVD, COMPUTERS, PROJECTOR κ.λπ. απαραίτητα για τη θεωρητική κατάρτιση των υποψήφιων αυτοδυτών, σταθμό πλήρωσης φιαλών, χώρο αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων, ντουζ, κατάστημα πώλησης καταδυτικού  εξοπλισμού, είδη υποβρύχιου ψαρέματος, είδη κολύμβησης, ρουχισμό  και σακίδια POLO, εξοπλισμό windsurfing, kitesurf και φυσικά  service.

Παρέχουμε επίσης το πρόγραμμα Discover Scuba Diving, που απευθύνεται σε άτομα που δεν είχαν ποτέ πριν κάνει αυτόνομη κατάδυση . Μετά από μια σύντομη θεωρητική εκπαίδευση καταδυόμαστε στον βυθό της Ιερατικής. Είναι ιδανικό δώρο για γενέθλια , και όχι μόνο, στους αγαπημένους φίλους σας.

Μπορείτε να καταδυθείτε μαζί μας με ασφάλεια και να επιλέξετε είτε μια κατάδυση γνωριμίας, είτε μια πλήρη εκπαιδευτική ενότητα. Αν τώρα είστε εκπαιδευμένος αυτοδύτης καταδυθείτε για μια νέα εμπειρία και στον θαλάσσιο κόσμο του Κορινθιακού-Σαρωνικού. Ανακαλύψτε και εξερευνήστε τον πλούτο της  θαλάσσιας ζωής, το υπέροχο τοπίο από υφάλους και ναυάγια που κρύβεται κάτω από τα απέραντα γαλάζια νερά της πατρίδας μας.

Στις καταδύσεις σας μπορούμε να σας φωτογραφίσουμε- βιντεοσκοπήσουμε για να μείνει πραγματικά αξέχαστη αυτή η ξεχωριστή σας εμπειρία. Σας περιμένουμε όποια στιγμή το θελήσετε για να γνωρίσετε τον υποβρύχιο κόσμο και να αφεθείτε σε ένα ταξίδι ξεγνοιασιάς, ηρεμίας και χαλάρωσης.


Επίπεδα Εκπαίδευσης   (Η εκπαίδευση γίνεται κατά τα πρότυπα της PADI »)
Τα επίπεδα εκπαίδευσης είναι :

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ PADI ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


Χάρτες καταδύσεων
Οργανώνουμε καταδύσεις τόσο στον Κορινθιακό όσο και στον Σαρωνικό

                    Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Δείτε τις εκδρομές μας
Korinthos Diving
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Powered by Focus on Web